EmailTwitterLinkedIn

JOUW SOLLICITATIEPROCES BIJ AUSNUTRIA

1. Je solliciteert
Je bent enthousiast geworden om bij ons te komen werken, en nu? Wij ontvangen in dat geval graag jouw sollicitatie. Dit kun je doen door te klikken op de solliciteer-button bij de desbetreffende vacature en het formulier in te vullen. Wij streven ernaar om je binnen drie weken van een antwoord te voorzien. 

2. Je krijgt inloggegevens 
Wanneer je gesolliciteerd hebt, krijg je op het e-mailadres dat je hebt ingevuld een mail met daarin inloggegevens van onze 'Werkenbij'-site via AFAS OutSite. Op deze pagina kun je de status van je sollicitatie zien en via deze weg word je op de hoogte gehouden van de beoordeling van jouw sollicitatie. 

3. Het eerste contact
Als onze interesse zodanig gewekt is, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Je wordt gebeld door de HR Business Partner om een gesprek in te plannen. De gesprekken vinden momenteel afwisselend online en face-to-face plaats. 

4. Het eerste gesprek 
Je hebt waarschijnlijk een gesprek met de leidinggevende van de desbetreffende afdeling en de HR Business Partner of een andere collega. Wat kun je verwachten? We zijn benieuwd naar onder andere jouw motivatie om bij ons te solliciteren, jouw ervaring(en) en jouw talenten. 

5. Het tweede gesprek 
Je komt bij ons langs om verder kennis te maken. Wij kunnen jou allerlei vragen stellen, maar jij ons ook. 

6. Eventuele verdere gesprekken
Nog meer mensen die jou graag willen ontmoeten en nog meer vragen van beide kanten. 

7. Een contractvoorstel
Ben jij nog steeds enthousiast over ons en zijn wij nog steeds enthousiast over jou? Dan doet de HR Business Partner jou een contractvoorstel waar jullie hopelijk beide blij mee zijn!

8. In dienst!
Een paar krabbeltjes en klaar. Wij kijken ernaar uit om jou te mogen verwelkomen als nieuwe collega!