EmailTwitterLinkedIn

Open sollicitatie nieuwe procesfabriek Heerenveen

  Heerenveen

 Fulltime (36-40 uur)

 Mbo/Hbo

 

Gezocht: (proces)operators, technisch personeel & meer!

 

Wij werken hard aan de bouw van onze nieuwe en duurzame fabriek in Heerenveen.

Werk jij straks mee aan de productie van baby- en kindervoeding in deze fabriek?

Sluit je aan en wordt onderdeel van dit nieuwe team!

Wie zijn wij?

Werken bij Ausnutria betekent werken bij een professionele, snel groeiende en internationale zuivelonderneming. Bij Ausnutria in Nederland werken ruim 700 medewerkers verspreid over ons hoofdkantoor in Zwolle en onze productielocaties in Ommen, Kampen, Leeuwarden en Heerenveen. Werken bij Ausnutria betekent werken bij een organisatie met een open, nuchtere, maar vooral ondernemende bedrijfscultuur. Dit vereist van medewerkers dat ze een ondernemende houding en proactieve houding hebben, initiatief tonen en doorzettingsvermogen laten zien om doelen te bereiken. Bij Ausnutria zijn wij altijd bezig met de volgende stap op weg naar verbetering. Realistisch en tegelijk grensverleggend. Zo werken wij samen aan een gezonde toekomst voor de kinderen die opgroeien met onze producten. 

 

Wat bieden wij?

  • Ruimte voor eigen initiatief en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een warm welkom door middel van een introductie bijeenkomst waar ons MT-team zal toelichten wie Ausnutria is en wat wij doen.
  • Een maatschappelijk betrokken en milieubewuste organisatie en een organisatie die jouw vitaliteit belangrijk vindt. Als medewerker hebt je o.a. jaarlijks een persoonlijk budget om te besteden aan jouw vitaliteit!
  • Werken bij de hoofdsponsor van sc Heerenveen biedt leuke voordelen zoals het af en toe bezoeken van een voetbalwedstrijd in het Abe Lenstra stadion.
  • Extra’s zoals naast de afgesproken arbeidsvoorwaarden kun je bij Ausnutria gebruik maken van korting op onze eigen producten. Tevens worden er af en toe leuke uitjes georganiseerd door en voor collega’s onderling.

Ben je enthousias over deze nieuwe fabriek? Solliciteer dan snel en we zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

 

Meer informatie volgt binnenkort op de website. Voor vragen neem dan contact op met recruitment@ausnutria.nl of bel ons via 088 11 63 600.

 

Interne kandidaten hebben bij gebleken gelijke geschiktheid voorrang.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Acties