EmailTwitterLinkedIn

Matte Lipke - Private Label 

Omdat Ausnutria snel groeit bieden wij niet alleen mooie carrièrekansen voor professionals, maar ook kansen voor studenten om kennis en ervaring op te doen. Sinds oktober vorig jaar telt ons Private Label-team om die reden dan ook een extra lid: Matté Lipke, student Assistent Manager Internationale Handel aan het Deltion College in Zwolle, loopt zijn afstudeerstage bij Ausnutria.

“Mijn oom Han werkt ook in het Private Label-team, dus ik kende Ausnutria al wat langer,” vertelt Matté. “Toen ik voor mijn afstuderen op zoek moest naar een stageplek, leek het me dan ook leuk om hiervoor bij Ausnutria te solliciteren.” En daar heeft hij geen seconde geen spijt van gehad: “Ik denk niet dat veel van mijn klasgenoten een stageplek hebben waarbij je zo mag meedraaien in het team, daar ik heb echt geluk mee.”

Het team en zijn stagebegeleidster vindt Matté dan ook een grote plus: “Ik mag overal mee naartoe, klantenbezoek, meetings, Skypecalls. Zo ontdekt ik écht hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Maar ook de sfeer vind ik heel fijn: ik had gelijk het gevoel dat ik met iedereen een praatje kon maken omdat de sfeer zo open is. Daarom had ik na twee weken al het gevoel mensen echt te kennen”. Over een paar weken zit zijn stage er alweer op, maar Matté kijkt met een goed gevoel terug op het afgelopen half jaar: “Bij Ausnutria mocht ik lekker dicht op het echte bedrijfsleven staan en heb ik veel verschillende opdrachten mogen doen, dat is een superkans bij een groot bedrijf zoals dit.”

 

Gepubliceerd op: 15 april 2020